Paul Surugiu-Fuego (41 ani) se pare că nu are timp de odihnă. Deși a încheiat de curând circuitul pe care l-a făcut în Statele Unite ale Americii, câtărețul se pregătește de începerea turneului național „Tu ești primăvara mea”. Primul concert va avea loc pe 14 martie, la Casa de Cultură din Constanța, începând cu ora 19.00. Iar pe 26 martie, de la ora 20.00, artistul cu voce de cinci stele își va aștepta fanii la Teatrul Național din București.

”Am și două super invitate, două stele ale genului, două dive de ieri până azi, cu nenumărate hituri, Stela Enache și Marina Florea”, spune Fuego.  Dar pe 12 martie, tot la Teatrul Național, Sala Studio, va susține un spectacol grandios, de la ora 20.00, și Ștefan Hrușcă, rivalul lui Fuego, la show-urile de colinde.

Citeste si...  ION DICHISEANU ȘI FUEGO, ÎN LACRIMI, DUMINICĂ LA TVR 2, DE LA 15.00, LA ”DRAG DE ROMÂNIA MEA”

Conform Libertatea.ro, acesta va bifa însă mai multe concerte: azi va fi la Brașov, mâine, la Galați, pe 9 martie, la Bacău, pe 10, la Iași, iar pe 11 martie, la Constanța. El va fi acompaniat de formația “Mario Band” (Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percuție). Prețul unui bilet la Hrușcă este de 50 lei, iar la București – 100 lei, iar la Fuego-între 40 şi 60 de lei, iar la București – 140 și 120 lei.