Paul Surugiu-Fuego: Nu mi-am imaginat vreodată că vom trăi asta. Nici în visele mele urâte nu vedeam o lume îngrădită, fără libertate, cu nevoi, cu o mască a fricii și cu numeroase nesiguranțe. Dar cumva viața ni le arată pe toate. Da, am reprogramat concertul meu simfonic de la Sala Palatului din București, pe 10 octombrie 2020, de la ora 20.00. Vreau să stați liniștiți și să știți că biletele rămân valabile și că vă pregătesc ceva grandios, mai ales că acesta este visul meu special în care am investit timp, idei, bani, realizându-i multe dintre componente – orchestrații, concept, scenografie și multe altele!

Situația a fost și este complicată. Ar fi trebuit să concertez la Sala Palatului din București pe 22 martie. Primele măsuri m-au făcut să amân concertul, deși sold out și în linie dreaptă cu realizarea lui, pentru 7 iunie. Se pare că pandemia se joacă cu noi și nu pot fi pe scenă nici atunci, astfel că am reprogramat pentru data de 10 octombrie. Îmi doresc să fim bine, să ne revenim, să încercăm să învățăm câte ceva și să ne dăm seama că muzica ne poate salva! Vreau să-mi fiți alături și să mă susțineți! a scris artistul Paul Surugiu-fuego pe pagia sa de Facebook.   

Împreună, vom depăși toată nebunia! Show-ul va fi realmente colosal, cu peste 140 de oameni pe scenă, cu elemente speciale și multă emoție. Voi fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, condusă de maestrul-dirijor Daniel Jinga. De asemenea, pe scenă va fi prezent și Corul Accoustic, în formulă de 50 de interpreți. Spectacolul va avea mai multe surprize formidabile, de la noutăți muzicale, sonorități pline de patos și putere, până la invitați speciali și duete inedite!

https://www.youtube.com/watch?v=nZsMsbtPqck

Citeste si...
Amanta lui Leo Iorga i-a transmis un mesaj sotiei acestuia