Paul Surugiu-Fuego intră în casele noastre toată luna august, cu bucuria adusă de la malul mării. Pe 2 august de la ora 17.45, îi revedeți la TVR 2 și TVR HD pe trei dintre cei mai apreciați artiști ai generației lor.

Artistul și-a propus să vă aducă marea mai aproape, să vă facă să vă bucurați de luna aceasta estivală și de frumusețea pe care Marea Neagră, cu litoralul ei, cu bune și rele, o are!

Fuego va fi plin de energie, va cânta, va dansa, va vorbi cu oamenii, va face cadouri inedite celor veniti în concediu și se va bucura, ca un copil, de toate momentele acestea speciale.

Emisiunea va fi una relaxată, cu voie bună și cu multă muzică de calitate.

Pe 2 august, în prima ediție a emisiunii, Ovidiu Komornyik ne va emoționa cu glasul său și cu două dintre cele mai romantice piese ale sale, dar pline de vitalitate. Șlagărul său „Te-am trădat” va răsuna pe plaja din stațiunea Jupiter.

Actriță plină de farmec, extrem de talentată și cu numeroase fațete artistice, Mirela Pană ne va povesti despre ce înseamnă musical în România, despre proiectele sale și ne va ridica pe toți la dans cu felul său impresionant de-a fi.

Citeste si...  De data asta a confundat invitatii

Diafana Simona Florescu ne va vorbi despre turneele de la mare de-altădată, despre festivalul de la Mamaia, dar și despre povestea ei de dragoste alături de marele actor Ion Dichiseanu.

Artistul a pregătit și el mai multe daruri muzicale, fiind acompaniat de minunatele fete de la Cabaret Unique, conduse de Cristiana Drăgan, și va lansa hitul verii și imnul emisiunii “Drag de marea mea!”

Melodia pe care o va cânta toată lumea este scrisă de Paul Surugiu – Fuego, pe versurile lui Narcis Avădănei.

La finalul emisiunii, o scurtă ploaie de vară îi va răcori pe invitați.

Program de difuzare:

TVR 2: vineri, 2 august, ora 17.45

TVR HD: vineri, 2 august, ora 17.45

TVR Internațional: duminică, 4 august, orele 6.05 și 17.00 (ora României)

Producător: Codruţa Prunariu