Ieri vorbeam de prima expoziție a lunii mai, azi vă prezentăm cel de-al doilea mare eveniment al lunii realizat de Paul Surugiu-Fuego și ART BY FUEGO. De această dată revenim la Brașov, oraș cu tradiție în organizarea evenimentelor noastre.

Spectaculosul bal al artelor denumit sugestiv „ANOTIMPUL IUBIRII” va avea loc în data de 17 mai, într-un spațiu exclusivist, plin de rafinament și bun gust, cu gazde excepționale – Q EVENTS CENTER – începând cu ora 19.00. Timp de două ore vă veți bucura de realizările din ultimul an ale lui Paul Surugiu Fuego, de premieri speciale, de invitați unici dar și de mai mulți copii talentați care vor fi sprijiniți în seara respectivă.

Spre finalul serii, veți avea parte de un minunat program artististic oferit de Fuego, în care veți putea dansa. Detalii despre eveniment, rezervări, invitații și amănunte aflați la numărul de telefon 0726.227.151

Citeste si...
Sex tabu: Voyeurism

Expoziția „ANOTIMPUL IUBIRII” va fi spectaculoasă și va avea opere pe care nu le-ați văzut până acum în stilul lui Paul Surugiu. Ea va avea în centru emoția transmisă de natura statică, iar Paul Surugiu promite, după cum ne-a obișnuit de fiecare dată, un adevărat regal al artelor și al bunăvoinței, ce va avea loc într-un decor mirific, încărcat de sensibilitate și de povara unei istorii care se rescrie pentru frumos și pentru o lume mai bună, el ajutând până în prezent, din vânzarea tablourilor, peste 200 de tineri. Nu ratați! Mulțumim partenerilor #artbyfuego

2 COMENTARII

  1. Un mare artist, un profesionalist in tot ceea ce face si un om minunat!Felicitari pentru toate proiectele realizate si mult succes in cele viitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.