Se știe că este un artist iubit și că atrage oamenii în jurul său ca un magnet, fie că vor să-l pozeze, să vorbească cu el sau pur și simplu din curiozitate. Aflându-se pe litoralul românesc perioada aceast, Fuego dovedește din nou frumusețea caracterului său și arată tuturor cât este de simplu și de popular. Artistul a făcut mai multe băi de mulțime, prin stațiunile autohtone, povestind cu oamenii, fotografiindu-se cu cei mici.

Ba mai mult decât atât, în spirit de glumă, pentru a face haz singur de el și de povestea uzitată cu bradul, Fuego Paul Surugiu le-a oferit în dar oamenilor, cu tot cu autograful lui, mai multe globuri, simboluri pentru el, toți amintindu-și celebra piesă cu bradul.

Toate aceste lucruri vor putea fi urmărite în noua ediție estivală a lui Fuego, ce va debuta vineri, 2 august, la TVR 2, începând cu 17.45, având reluarea sâmbătă, de la ora 14.00. Show-ul artistului va fi dinamic, iar prima ediție se anunță plină de surprize, mai ales că pe finalul ei, o ploaie le dă tuturor de furcă, dar asta nu a împiedicat pe nimeni să continue distracție.

Veți vedea un Fuego pus pe mare distracție, tonic, dinamic, alături de invitați speciali. În prima ediție vor cânta șlagăre și melodii pline de antren, îndrăgiții Ovidiu Komornyik, Simona Florescu-Dichiseanu și actrița Mirela Pană! De asemenea, Fuego va lansa hitul verii – “DRAG DE MAREA MEA!”, piesa care va rupe boxele litoralului vara asta.

Citeste si...
La propunerea Primarului municipiului Turda: Fuego va deveni cetățean de onoare

„Se știe că mi-e drag de mare, dar chiar îmi voi face de cap luna aceasta pe litoral. Mi-am zis așa – trebuie să las cumva seriozitatea mea în plan secund și să le ofer celor de acasă, în fiecare vineri, o oră de concediu. Am glume, am veselie, muzică bună, invitați, piesele mele, reportaje inedite și un fragment din marea cea dragă. Eu de obicei sunt mai liniștit, dar mi-a făcut o plăcere enormă să stau în mijlocul oamenilor, să-i surprind, să mă plim prin mijlocul lor! Așadar, mă transform într-un adevărat showman al litoralui în luna august! Dar până una-alta, vă aștept la prima ediție, vineri, de la ora 17.45, pe TVR 2, iar în fiecare duminică vă invit să mă urmăriți tot la TVR 2, la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, edițiile sezonului 2!” a mărturisit Paul Surugiu-Fuego.

6 COMENTARII

  1. Fuego este înainte de toate, un om simplu, minunat, care aduce multă bucurie tuturor celor din jurul lui… Am urmarit cu mult drag prima ediție și aștept cu nerăbdare ediția a doua! Mult succes!

  2. UN SHOW ESTIVAL BINEVENIT,DE LA MALUL MARII ,UNDE IUBITUL NOSTRU ARTIST PAUL SURUGIU FUEGO NE INCANTA SI NE CANTA CU TOATA DARUIREA,FELICITARI!

  3. Felicitări pentru emisiune! Multa voie buna, bucurie, invitați de excepție, artiști pe care noi îi prețuim. Vineri la aceeași ora suntem pe receptie. Bravo, Fuego!!!

  4. Foarte interesant și plăcut acest nou proiect al artistului Paul Surugiu-Fuego! Ne-a bucurat de la prima ediție și va continua în luna august, desigur! Felicitări tuturor pentru frumoasa emisiune de la malul mării!

  5. Mereu neobosit si pasionat de profesia sa, Fuego se implica in noi proiecte care se dovedesc a fi gustate, asteptate si de mare succes la public! Urmarim cu bucurie noua emisiune de vacanta, de la tarmul marii noastre dragi!

Comments are closed.