Începând de joi, 7 martie 2019, Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, va fi noul ambasador al Revistei Taifasuri. De asemenea, artistul va avea și funcția de director onorific al acestei publicații.

“M-am bucurat în momentul în care mi s-a propus să fiu ambasadorul revistei și director onorific, pentru că, înaintea mea, lucrul acesta l-a făcut cu atâta cinste și onoare doamna Stela Popescu pe care o s-o iubesc mereu, pe care am apreciat-o de mic copil și voi rămâne mereu cu amintiri frumoase despre această mare artistă”, a spus Fuego.

De asemenea, potrivit tradiției Revistei Taifasuri, Fuego, în calitate de director onorific, va publica, săptămânal, un editorial în pagina a doua. În cadrul acestor editoriale, artistul va vorbi despre viața sa, va povesti lucruri inedite și mai puțin sau deloc cunoscute publicului. Tot în aceste editoriale, artistul va depăna amintiri și va povesti despre momente care i-au marcat existența și cariera. Nu în ultimul rând, Fuego va scrie și despre România, pentru că în turneele sale, a călătorit în aproape toate colțurile acestei țări și i-a cunoscut oamenii, tradițiile și frumusețea locurilor.

Citeste si...  Loredana Chivu a preferat să stea departe de familie, de Paşte