Fuego in turneu cu „DRAG DE ROMÂNIA MEA! Dragii mei, luna martie vine cu surprize și cu un turneu cu totul special pentru mine! Celebrez alături voi, într-o mare sărbătoare, 25 de ani de carieră pe scena muzicală românească. Pregătesc, alături de band-ul meu, două ore speciale, cu șlagăre, cu melodii noi și vechi din repertoriul meu, cu emoții și multă voie bună.

Fuego intâmpină inpreuna cu totii  fani primăvara cum se cuvine și vă arăt de ce mi-s dragi profesia aceasta, muzica, prietenii, țara. Spectacolul poartă un titlu sugestiv – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, exact ca emisiunea mea săptămânală de pe TVR 2, de duminica, la ora 15.00. Va fi o adevărată feerie și vă garantez clipe de neuitat, cu melodii de suflet și mult romantism, așa cum îmi stă mie bine! Iată mai jos, orașele, datele și locurile în care voi ajunge în luna martie. Bilete găsiți la casele de bilete ale sălilor de spectacol! Informații obțineți la telefonul 0746.774.204! Mai multe detalii pe www.paulsurugiu-fuego.ro și pe www.paulsurugiu-fuego.ro și pe www.artbyfuego.ro! Vă aștept cu drag! #paulsurugiufuego #turneunațional #dragderomâniamea

13 MARTIE – IAȘI – CASA STUDENȚILOR, ORA 19.00
14 MARTIE – BOTOȘANI – CASA SINDICATELOR – ORA 19.00
15 MARTIE – BACĂU – ATENEU, FILARMONICA „MIHAIL JORA” – ORA 19.00
16 MARTIE – ADJUD – CASA DE CULTURĂ “TUDOR VORNICU”, ORA 18.00
17 MARTIE – FOCȘANI – TEATRUL MUNICIPAL „MAIOR GHEORGHE PASTIA” – ORA 19.00
18 MARTIE – GALAȚI – TEATRUL MUZICAL „NAE LEONARD” – ORA 19.00
19 MARTIE – BRĂILA – TEATRUL „MARIA FILOTTI” – ORA 19.00
20 MARTIE – TULCEA – CASA SINDICATELOR, ORA 19.00
21 MARTIE – CONSTANȚA, CASA SINDICATELOR, ORA 19.00
22 MARTIE – CĂLĂRAȘI, CENTRUL JUDEȚEAN DE CULTURĂ ȘI CREAȚIE, ORA 19.00
23 MARTIE – BUZĂU, TEATRUL „GEORGE CIPRIAN”, ORA 19.00
24 MARTIE – PLOIEȘTI, CASA SINDICATELOR, ORA 19.00
25 MARTIE – BUCUREȘTI, TEATRUL “CONSTANTIN TĂNASE”, ORA 20.00
26 MARTIE – BRAȘOV, CENTRUL CULTURAL REDUTA, ORA 19.00

  • Dana I

    Il asteptam pe Fuego peste tot in tara sa ne aduca primavara si cele mai frumoase cadouri muzicale in luna dedicata femeii…Mult succes!

  • Cecilia

    Artistul Paul Surugiu – Fuego este mesagerul cel mai sensibil al primăverii, aducând prin cântecele sale emoție și culoare! Felicitări pentru frumoșii ani de carieră pe scena muzicală românească! Succes înfloritor în toate activitățile artistice!

  • Cati

    Ca si cel de colinde, turneul de primavara al indragitului artist, Fuego, a devenit deja o frumoasa traditie, iar iubitorii muzicii usoare romanesti il asteapta, an de an, in salile de spectacol pentru a trai impreuna bucuria si emotia daruite prin cantec si vers. Felicitari pentru intreaga cariera si succes intodeauna!