Viața noastră e un cumul de oameni și gânduri, de episoade care nu pot trece foarte simplu cu vederea, de priviri și circumstanțe, de iubiri și dezamăgiri, de timp și spațiu.

Când am acceptat propunerea de a deveni ambasador al revistei “TAIFASURI”, un singur om mi-a venit în minte, cu vorbele sale, cu omenia colosală și cu sfaturile plăcute, mereu utile și povățuitoare. M-am gândit, firește, la cea care a fost ambadasor onorific până la mine, „doamna mea de comedie”, așa-i spuneam, omul care-a crezut în mine și pe care am descoperit-o în toată splendoarea talentului și caracterului său fenomenal – doamna STELA POPESCU!

Citeste si...  Antonia şi Alex Velea sunt împreună de un an

Știam sigur că ea mă va încuraja să am gânduri si să scriu pentru că-mi vorbea mereu, în ultimii ani, despre cât de tare se relaxează atunci când așterne gânduri pentru cititorii ei. Sunt onorat că am fost unul dintre cei mulți care s-au bucurat de privilegiul de a o cunoaște dincolo de scenă, oferindu-mi fericirea de a fi printre prietenii apropiați ai ultimei perioade! Am scris despre ea în TAIFASURI, iar continuarea emoționantă o citiți în ziarul ce e de azi, la chioșcuri! #taifasuri #paulsurugiufuego #stelapopescu