Cu vara în suflet și cu multă energie, după succesul super emisiunii din fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2 – “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, al cărui nou sezon va debuta pe 15 septembrie, Paul Surugiu-Fuego își face bagajele și pleacă tocmai la mare, pentru a ne spune „DRAG DE MAREA MEA!”

Astfel, începând cu data de 2 august, în fiecare vineri, de la ora 18.00, cu reluare sâmbăta, Fuego vă prezintă un super show estival, la TVR 2. Va fi o emisiune fresh, dinamică, o oră de bună dispoziție, cu momente inedite, direct de pe plajă. Fuego va aduce vara și marea în casele voastre, într-un spectacol estival în stilul său caracteristic, cu muzică de calitate, antren și voie bună, dar și cu invitați unul și unul, prieteni dragi, care-l vor supune la provocări inedite și care vor transforma vara aceasta într-una a distracție garantate.

Muzică românească și ritmuri speciale!

Nu vor lipsi surprizele, noutăți, jocuri, momente inedite direct din mijlocul atmosferei de vacanță. Totodată, Fuego a pregătit mai multe premiere muzicale, de vară, care se vor auzi doar la TVR 2. Emisiunea „DRAG DE MAREA MEA!” va fi o gură de aer proaspăt, din inima litoralului românesc, o frumoasă poveste despre ce-nseamnă să te distrezi la mare, să te relaxezi pe plajă, cu prieteni, ascultând muzică românească și ritmuri speciale.

Citeste si...
Adriana Bahmuteanu : “Va uitati la noi ca la doi maimutoi.”

“Mi-am zis că România n-are farmec, vara, fără mare. Deși nu sunt eu un fan al căldurii, mi-am propus, pentru cei care nu reușiți să ajungeți, să vin eu cu marea și voia bună în casele voastre. Zis și făcut! Alături de echipa mea, mergem la mal de mare și vă arătăm de ce ne este atât de drag de ea. Asta pentru că simt eu că o emisiune estivală este extrem de binevenită. Am pregătit muzică de calitate, nenumărate momente speciale, povești cu oamenii. Va fi un show dinamic, în care nu veți apuca să simțiți cum trec minutele. O mulțime de prieteni dragi mie vor fi aproape și vor cântă pentru voi melodii speciale, cu aer de vacanță. Nu ratați vinerea, de la ora 18.00, la TVR 2!” a declarat Paul Surugiu.

Totodată, în fiecare duminică, de la ora 15.00, tot la TVR 2, puteți urmări redifuzările galelor pline de farmec “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” din sezonul al doilea.

1 COMENTARIU

  1. O emisiune de vara, de vacanta, cu Fuego la carma ei, este garantia unui timp frumos, de calitate, cu cantec si voie buna, petrecut in compania lui, a invitatilor si a tuturor surprizelor pregatite. Succeees!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.