Fuego si echipa lui reusesc, in fiecare duminica, la „Drag de Romania mea”, pe TVR2, sa capteze atentia publicului. Invitatii de marca ai lui Fuego, si modul in care el gestioneaza emisiunea pe care o prezinta, creeaza emotii si ne scot, putin, din cotidianul, deseoti, cenusiu. „Drag de Romania mea” este o raza de frumos si sensibilitate daruita de Fuego romanilor.

Emisiunea aceasta este felul unei echipe mici, dar pasionate, de a arăta că ne pasă și că România nu înseamnă doar probleme, ci și strălucire și personalități marcante iubite de public, iar galele moderate de Fuego au această strălucire.

Nu e foarte greu să construiești lucruri frumoase, iubite de public, iar galele moderate de Fuego au această strălucire, au decență și oferă exemple clare despre cum să trăiești o viață demnă, despre artă, despre activități și oameni remarcabili.

În această ediţie, ne este alături și doamna Elise Stan, unul dintre profesioniștii măreți ai Televiziunii Române, făcând o călătorie prin demnitatea țării, ajungând în mai multe zone.

   

Marele artist al zonei Codru, Nicolae Mureșan ne va impresiona cu al său costum și cu frumusețea poveștilor sale, dar și cu un duet celebru cu Paul Surugiu – Fuego.

Citeste si...
Relatia Antoniei cu seicul din Dubai, tot mai serioasa

Surprize a pregătit și Nicoleta Voica, reprezentanta Banatului, care vine însoțită de soțul său, Alin Bagiu, pregătind și un super duet cu Fuego.

Emblema Bucovinei, cu întreaga Românie în glas, doamna Sofia Vicoveanca ne va aduce premiere muzicale, dar și un emoționant moment alături de Fuego, pe versurile sale și o piesă de colecție.

Marea doamnă a Maramureșului, Angela Buciu ne va doini și ne va povesti despre România într-un moment sensibil.

Minunea acestei ediții este starea specială, vorbele, emoția din momentele susținute de marele NICOLAE SABĂU, care la cei 90 de ani ai săi, ne va purta pe toți în lumea nostalgiei.

Paul Surugiu-Fuego are o premieră muzicală specială pentru voi, precum și alte melodii, fiind acompaniat de trupa Supermarket, Ansamblul Valea Prahovei, coregraf Vlăduț Simulescu și de baletul condus de Florin Mariș!

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, orele 15:00 şi 00.25; miercuri și joi, ora 11.00

TVR HD: Duminică, ora 00.25

TVR Internațional: Duminică, ora 01:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

2 COMENTARII

  1. FUEGO si echipa lui de la DRAG DE ROMÂNIA MEA, ne fac viata mai frumoasa, ne arata de ce ii este atat de drag de Romania, ne prezinta in fiecare editie frumosul si valorile noastre nationale!! Felicitari acestu mare artist si mult succes in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.