Dacă credeai că l-ai văzut pe Fuego în toate ipostazele, ei bine, nu! Duminica aceasta, la TVR 2, de la ora 15.00, veți avea ocazia să-l revedeți în ipostaza de actor, într-un moment de colecție. Interpretul va renunța la hainele lui sclipitoare și va intra în pielea unui personaj haios și pus pe șotii. Nu va fi singur. Sceneta specială va fi realizată alături de o superbă și talentată actriță. Este vorba despre Alexandra Velniciuc, care este extrem de încântată de această colaborare și care mărturisește că i-a făcut o deosebită plăcere să reia un text de aur din istoria televiziunii românești.

NU RATAȚI SĂ VEDEȚI LA TVR 2, DUMINICĂ, CUM ARATĂ LA 84 DE ANI, MARINA VOICA ȘI MARIA CIOBANU!

De asemenea, tot duminică, la TVR 2, veți vedea două legende ale muzicii românești, pe Marina Voica și pe Maria Ciobanu. Parcă peste ambele timpul nu a trecut și sunt mai în vervă ca niciodată.

Maria Ciobanu va cânta live și va povesti despre viața pe care o duce, de câțiva ani, în America. Marina Voica, îmbrăcată într-o rochie superbă, va cânta la pian, live și va realiza momente de neuitat alături de baletul emisiunii, precum și un duet inedit împreună cu Fuego.

Citeste si...
Fanele stau la coadă pentru un autograf Smiley

Duminică, de la ora 15.00, Fuego începe cel de-al patrulea sezon al emisiunii sale de la TVR 2 – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, show-ul de divertisment de calitate în care nu se fac compromisuri și în care sunt promovate valorile adevărate, într-un spectacol de televiziune special. În prima emisiune, pe lângă momentele anunțate, vă delectați cu povești și muzică aduse de Tudor Limbean, micul patriot, băieții de la AD LIBITUM VOICES dar și Olguța Berbec și Remus Novac! Totodată, Fuego lansează duminică și o nouă piesă la TVR 2, o baladă specială de dragoste, despre primăvară!

Fuego își așteaptă publicul la Sala Palatului, în cadrul concertului “SIMFONIC”, pe 7 iunie 2020, de la ora 20.00, asta după ce spectacolul sold-out de pe 22 martie a fost reprogramat din cauza măsurilor preventive luate împotriva COVID 19. Artistul va concerta alături de 130 de artiști pe scenă, fiind acompaniat de Orchestra Metropolitană București și Corul Accoustic, ambele dirijate de Daniel Jinga. Spectacolul pop-simfonic îl va prezenta într-o altă ipostază, cu multe surprize, invitați speciali și duete inedite!

2 COMENTARII

  1. Abia astept sa-l revad pe Fuego in ipostaza de actor!! Mult succes in noul sezon al celei mai bune si mai valoroase emisiuni tv, DRAG DE ROMÂNIA MEA!!

  2. PAUL SURUGIU FUEGO ESTE UN ARTIST COMPLET ,IAR IPOSTAZA DE ACTOR IL PRINDE MINUNAT ,FIIND FOARTE TALENTAT,ASTEPT CU NERABDARE EMISIUNEA DE DUMINICA!

Comments are closed.