Artistul Paul Surugiu Fuego a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Alex Malschi, cel care asigură orchestrația piesei, pe versurile lui Narcis Constantin Avădănei. Piesa ”Patria mea” este o producție Art By Fuego.

Fuego a lansat o nouă piesă ”Piesa este un manifest, un strigăt, pe versuri emoționante, cu privire la ce trăim, la degradarea artei, la situația țării noastre, la oameni și fapte. Melodia este o revoltă, este despre dragostea de neam, despre limba română, despre ce facem și despre nevoile pe care le avem!”, spune Fuego. Filmările au fost realizate la Cetatea Histria.

Piesa, care a avut premiera pe YouTube în urmă cu câteva ore, a fost primită foarte bine de public.

”Istoria a demonstrat tuturor că prigonirea unește. România s-a născut greu, cu jertfe multe dar cu atât mai hotărât!
Durerea ta mă doare și pe mine și se multiplică. Ești mărturisitorul unui mare iubitor al Limbii române – Grigore Vieru, Dumnezeu să-l țină în lumină!
Nu putem decât să transmitem cât mai curat și mai profund esența acestei limbi DORUL.
Dor de Eminescu, de Ion și Doina Aldea Teodorovici, de Grigore Vieru, de Nichita Stănescu, de Adrian Păunescu, de George Coșbuc, de Ion Creangă, de cântecul popular, de râuri și de păduri.
Nu poate dispare dorul de frumos, de curat, de simplitate!
Sunt doar vremuri tulburi, ai credință în acest neam și în puterea lui de a renaște! Pentru un artist este sfâșietoare durerea lipsei de poezie a zilelor de azi, dar ea nu a dispărut!
„Lăsați-mi muzica!”
Sănătate tuturor și „cântă cu neamul la un loc”, așa ne-am păstrat comoara Limbii române!
Stimă și respect”, a comentat Cristina Mihaela Nicoară.

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, este cetățean de onoare al municipiului Turda, loc în care s-a născut, a crescut și a pornit spre consacrarea în muzica românească.

MUZICA – Paul Surugiu-Fuego și Alexandru Malschi

Citeste si...
Explozie intr-un apartament din Brăila