În fiecare săptămână, Paul Surugiu-Fuego ne propune emoție și momente de colecție alături de marii oameni ai României. Ne oferă o porție bună de cultură, de divertisment accesibil, pentru toate vârstele și pentru toate categoriile de public. Alături de echipa sa, duminica aceasta, de la ora 15.00, Paul ne va purta în lumea autentic românească, între simbolurile autohtone, neaoșe, prin fiecare zonă a țării noastre, propunând o excepțională gală de folclor. Cumva, România este definită și de muzica sa populară, de partea aceasta de înțelepciune minunată care continuă să ne descrie și să ne păstreze rădăcinile nealterate. Astfel, o pleiadă minunată de mari artiști ai genului vor sosi în platoul emisiunii pentru a reprezenta zonele din care vin, pentru a prezenta costume adevărate, vechi de sute de ani și pentru a da startul unei petreceri românești 100%, cu melodii de colecție, cunoscute și iubite de publicul român.

Zona Argeșului va fi descrisă printr-un glas unic, prin frumusețe și eleganță de către Elisabeta Turcu. Alături de Fuego, aceasta a pregătit o melodie emblemă din zona sa, ca un frumos omagiu adus Ilenei Sărăroiu. Daniela Condurache vine tocmai din Moldova lui Ștefan, din Țara Paielor, pentru a ne bucura cu veselia sa și cu melodii de colecție. Spectaculos va fi duetul dintre Fuego și Elena Merișoreanu, care vine din zona Hunedoarei, cu spiritul său petrecăreț și cu frumoasele povești. Dobrogea va fi reprezentată de către doamna Floarea Tănăsescu, care va veni într-un costum emblemă al zonei de confluență, aducând alături de Paul, un minunat omagiu doamnei cântecului dobrogean, Elena Roizen. Din Ardeal poposește la noi cu al său glas unic, cu puterea sa de-a doini și cu frumoase surprize, minunata Nineta Popa. Laura Lavric, tocmai din Moldova, ne va bucura pe toți și ne va oferi un moment spumos, în stilul său caracteristic. O exclusivitate va fi faptul că Paul Surugiu va purta ipingeaua lui Liviu Vasilică, pe care-l va omagia alături de Florin Vasilică, fiul regretatului artist din Teleorman. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de cântece pe poveste, aduse din mai multe zone și chiar din Basarabia de Paul Surugiu, dar și de Ansamblul Popular „Valea Prahovei”, condus de coregraful Vlăduț Simulescu, precum și baletul Florin Mariș și trupa Supermarket.

Citeste si...  Schimbări Bacalaureat 2017 - Vezi calendarul complet și modele de subiecte!

   

 • Dana I

  Emisiunea de astazi a fost o super gala a muzicii populare romanesti!Felicitari, Fuego!Felicitari intregii echipe de la DRAG DE ROMANIA MEA!

 • Dana I

  Un mare artist care ne face duminicile mai frumoase datorita acestei frumoase emisiuni!Multumim, Fuego!

 • Alina

  Felicitări!!! O superbă emisiune!!!
  Este fantastic cât de multă emoție poate sa transmită acest mare artist. Iar invitații săi sunt nume mari ale muzicii populare.
  Bravooooo!!

 • Georgeta Hanzi

  Felicitări scump artist! Mult succes în minunată cariera de 25 de ani .Ești unic și realmente special! Te iubim la nesfârșit!

 • Liana Rus

  Emotii, valoare si multa voie buna in aceasta emisiune! De departe, e cea mai buna emisiune de divertismentFelicitari!

 • Cati

  Este o mandrie si un act de patriotism sa canti si sa promovezi folclorul, muzica noastra traditionala, care ne reprezinta ca romani! Am urmarit emisiunea cu lacrimi de emotie… Felicitari, Fuego si invitatilor sai pentru frumoasele clipe daruite telespectatorilor din ce in ce mai numerosi!

 • Cecilia

  Excelentă și gala folclorică de astăzi oferită de echipa „Drag de România mea!” Mult succes in continuare! România chiar are valori autentice, pe care cu drag si dor suntem onorați să-i revedem prin intermediul acestei minunate emisiuni!

 • Cristina P.

  „Drag de Romania mea!” este cea mai frumoasă emisiune TV. In fiecare duminica ne încântă cu muzica de calitate, dans, invitați de excepție, de valoare, pe care îi revedem cu mare placere. Multumim, Fuego!