Artistul Fuego, pe numele sau real Paul Surugiu, implineste, anul acesta 25 de ani de cariera si, recent, a aniversat si 20 de ani de la absolvirea Facultatii de Actorie.

 

Reaintalnirea cu fostii colegi de facultate, din clasa Adrianei Pitesteanu, a fost prilej de petrecere si de de panat amintiri si intamplari haioase. Fuego isi aminteste despre studentia lui ca despre o perioada frumoasa, dar nu tocmai usoara, in care, deseori, a mancat doar merdenele si a fost nevoit sa locuiasca in gazda. Insa visul de a deveni artist nu l-a parasit niciodata si a luptat pentru el.

Așa a ajuns să se perfecționeze și să studieze cu mari nume ale artei autohtone, de la Margareta Pogonat la Marius Țeicu. Perioada aceea a fost una importantă pentru artistul care afirmă că un cântăreț ce are studii de actorie la bază are nenumărate avantaje. Tot el spune că n-ar fi ajuns aici dacă nu și-ar fi șlefuit talentul la facultate, de la dicție, la interpretare și mișcare scenică, orele de canto făcându-le concomitent cu școala, la maestrul său, marele compozitor George Grigoriu, cel care l-a lansat în anul 1993, la Mamaia.

Citeste si...
On court coaching l-a chemat pe Cahill, după ce Halep a dat cu racheta de pământ

Anul acesta, Fuego împlinește și 20 de ani de succes pe piața muzicală, de la primul său hit – TOATĂ LUMEA DANSEAZĂ. Artistul, care are un nou site, va povesti azi, în direct, la PRO TV, despre planurile de viitor, dar și despre felul în care vede el viața sa din ultimii 10 ani!

2 COMENTARII

  1. Fuego este artistul care isi iubeste cu adevarat colegii si dascalii si care nu uita de unde a plecat…E un mare artist! Frumoasa initiativa acestei reintalniri! Felicitari!

Comments are closed.