Fetele „de aur” de la naționala de tenis de masă, campioane europene în acest an, au fost invitatele speciale de la Digi Sport Matinal. Bernadette Szocs (24 de ani), una dintre artizanele marii victorii de la Nantes, a dezvăluit cum și-a început cariera în acest sport.

Dan Filoti, către Bernadette Szocs: „Ești mai frumoasă decât Sharapova!”
Un moment inedit i-a avut în prim-plan pe moderatorul Dan Filoti și pe Bernadette Szocs, după ce tânăra noastră campioană a recunoscut că în timpul liber se uită și la tenis de câmp. Mai mult, aceasta a dezvăluit că i se spunea „Sharapova”.

„Îmi place și tenisul de câmp, mă uit când am timp. Când eram mică mi se spunea Sharapova din tenisul de masă”, a spus Bernadette Szocs.

Citeste si...  Imagini inedite, la New York, cu Sharapova şi Halep

„Ești mai frumoasă decât Sharapova!”, a fost replica lui Dan Filoti. „Mulțumesc!”, a răspuns, râzând, Bernadette Szocs.

Echipa României de tenis de masă, în platoul „Digi Sport Matinal”
Naţionala de tenis de masă a României a cucerit un nou titlu european pe echipe. „Tricolorele” nu i-au dat nicio şansă Portugaliei în finala de la Nantes, pe care au câştigat-o cu 3-0.

Bernadette , Daniela Dodean Monteiro şi Elizabeta Samara i-au asigurat echipei antrenate de Viorel Filimon victoria în minimum de meciuri în faţa Portugaliei.

Toată echipa României de tenis de masă a fost prezentă în studioul „Digi Sport Matinal”, în frunte cu antrenorul Viorel Filimon și managerul Beatrice Romanescu: Bernadette , Adina Diaconu, Eliza Samara, Irina Ciobanu și Daniela Dodean.