FRF a hotărât îngheţarea Ligii 1 la momentul actual, astfel că nu se va mai disputa niciun meci din play-out sau play-off, iar echipele rămân în clasament cu punctele obţinute pe teren.

FRF. FCSB a terminat play-off-ul pe locul 5 şi ia mai puţini bani din drepturile TV
În acest context, FCSB a terminat play-off-ul din Liga 1 pe poziţia a 5-a, care îi va aduce o sumă mai mică din drepturile TV.

Dacă ar fi învins-o pe CFR Cluj, în partida în care a folosit „grădiniţa” şi care s-a încheiat cu scorul de 0-2, roş-albaştrii ar fi terminat sezonul pe locul 3 şi ar fi primit cu circa 350.000 de euro mai mult din drepturile TV. Această sumă depăşeşte bugetul pe salarii pe o lună.  

FCSB.FRF a hotărât îngheţarea Ligii 1

FCSB a câştigat Cupa României, după 1-0 în finala cu Sepsi, iar Gigi Becali a reacţionat atunci: „Singurul lucru care contează sunt acei 350.000 sau 400.000 pe care o să-i primim și care vor intra în buzunarul lui Gigi Becali”.

„Grădiniţa FCSB” trimisă pe teren de Gigi Becali la un meci în care CFR trebuia să nu piardă ca să lupte pentru titlu la Craiova
CFR Cluj avea nevoie să nu plece învinsă de la meciul cu FCSB. A câştigat până la urmă cu 2-0 în faţa unei echipe pline de copii de la Academia FCSB. Ulterior, trupa lui Dan Petrescu a învins şi la Craiova, cu 3-1, şi a ieşit campioană.

Cum a arătat FCSB cu CFR: A. Vlad – V. Crețu (46 Pantea), I. Cristea, A. Miron, Panțîru – Moruțan (46 Pandele), Perianu, Vână – A. Niță, Istrate, C. Dumitru

Andrei Vlad, 21 de ani, născut la Târgovişte, 42 de meciuri pentru FCSB
Ovidiu Perianu, născut la Bârlad, 18 ani, 2 meciuri în Liga 1
Alexandru Pantea, 16 ani, născut la Bucureşti, 3 meciuri în Liga 1
Andrei Pandele, născut la Bucureşti, 17 ani, un meci în Liga 1
Andrei Istrate, născut la Haţeg, 18 ani, un meci în Liga 1
Cristian Dumitru, 18 ani, născut la Buzău, 4 meciuri în Liga 1
Romeo Adrian Niţă, născut la Slatina, 18 ani, 3 meciuri în Liga 1
”Mie îmi convine mai mult că a luat titlul CFR Cluj. Au fost lucrurile care au fost, făcute de Craiova atunci cu Viitorul, astea nu se uită așa.

Dacă noi jucam cu echipa bună, îi băteam pe cei de la CFR Cluj, că erau descălțați. A făcut Dumnezeu dreptate. Mi s-a întâmplat mie atunci, acum i s-a întâmplat lui Rotaru” – Gigi Becali, la ProX

Citeste si...
Gigi Becali a devenit Gheorghe Becali

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.