Un senator PSD se declară dezamăgit de politică şi îşi anunţă retragerea, pas pe care urmează să-l facă la sfârşitul actualului mandat. Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat în Parlament. Acesta iese din viaţa politică odată cu fratele său, aflat în prezent la „Beciul domnesc”.
 
mazare-jr
 
La începutul anului, Aleandru Mazăre declara că pleacă din PSD, fiind dezamăgit de stilul de conducere al cuplului Ponta-Dragnea. Tot atunci, senatorul spunea că se va alătura proiectului demarat de Mircea Geoană. Între timp, Alexandru Mazăre a revenit asupra deciziei şi a rămas membru PSD, însă a renunţat la funcţiile de conducere în partid.
„Îmi voi duce la sfârşit actualul mandat, dar după aceea nu mă mai interesează, nu voi mai candida“, a declarat senatorul, potrivit publicaţiei Ziua de Constanta. 
 
Mai mult, social-democratul se declară hotărât să iasă de tot din viaţa politică. „Nu mai am niciun plan politic. Mă retrag şi las loc altora“, a mai afirmat Alexandru Mazăre. Întrebat care sunt motivele care îl determină să ia o astfel de decizie, fratele lui Radu Mazăre a declarat: „Prea multe dezamăgiri“.
 
În dosarul Campusului Social „Henri Coandă“, afaceristul israelian Avraham Morgenstern este bănuit de dare de mită, în vreme ce Alexandru Mazăre, de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii. Dosarul este instrumentat de Dana Ana, procurorul DNA care îl cercetează pe Radu Mazăre, în stare de arest preventiv, într-un alt dosar. Alexandru Mazăre se află la al treilea mandat parlamentar.
Citeste si...
Mazare e suparat foc pe un minister care i-ar fi cerut mita