Cântăreaţa era cât pe ce să nu mai ajungă la primul concert din Europa!

 Francesca Barcelona

I-a cucerit pe rusi, greci si italieni si a ajuns sa fie ascultata la radiourile din Rusia, Kosovo si Macedonia. Acesta performanta a reusit-o cu primul ei single “Paradise”. Iar acum, la doar 19 ani, Francesca Lucarelli are o noua piesa care face senzatie, “Just Wanna”.

Francesca

Producatorii muzicali o cauta pentru diferite proiecte muzicale, iar recent, frumoasa artista, 50% romanca – 50% italianca, a fost invitata sa sutina un recital la o petrecere privata din Spania, la Barcelona. Doar ca a ajuns in Spania in plina greva si a aflat abia in aeroport ca mijloacele de transport in comun si nici taxiurile nu circula deloc.

Francesca 1

La inceput s-a panicat pentru ca s-a gandit ca ar fi posibil sa nu mai ajunga sa cante la timp si sa-si onoreze angajamentul, insa, insotita fiind de mama ei, Francesca a reusit in cele din urma, dupa multe rugaminti la o firma de rent a car, sa inchirieze o masina din aeroport si sa ajunga cu bine la hotelul din Barcelona care a gazduit-o.

francesca lucarelli

Nu a ratat concertul, ba chiar a facut furori pe scena, asa ca spera sa se reintoarca curand sa-i mai incante pe spanioli cu melodiile sale.

FRancesca 2

 

Citeste si...  Pro Tv-ul salvează câteva vedete din trust