Fotomodelul spaniol a decis să meargă la shooping la Milano, oraș supranumit și „capitala modei” și i-a luat cu ea și pe fiul cel mare al starului lui Juventus, Cristiano Jr. (9 ani), dar și pe bodyguardul familiei.

Georgina Fotomodelul spaniol a decis să meargă la shooping la Milanoa doritnd să-i facă pe plac copilului și a mers să-i cumpere niște elemente vestimentare din două magazine de lux.

S-a căsătort Cristiano Ronaldo? Amănuntul remarcat de englezi
Jurnaliștii britanici au remarcat și un amănunt interesant în urmă cu câteva zile, atunci când frumoasă spanioloaică a împlinit 26 de ani. Într-o postare pe rețelele de socializare, în care apare alături de Cristiano și cei 4 copii ai acestuia, ea le-a mulțumit tuturor pentru urări, însă a menționat și termenul de „soțul meu” când s-a referit la Cristiano Ronaldo.

Citeste si...  Rovana Plumb spune ca saptamana viitoare se decide cine ii ia locul Olgutei la Dezvoltare

În limba spaniolă, termenul folosit de Georgina, „marido”, înseamnă mai degrabă logodnic, decât soț. Cuvântul cel mai utilizat pentru a desemna noținuea de soț este „esposo”, dar presa a speculat imediat acest amănunt.

În plus, chiar dacă reprezentanții celor doi au refuzat să comenteze zvonurile, asta nu înseamnă că ei nu se vor căsători. Chiar Ronaldo a spus de câteva ori că va urma și acest eveniment. Încă din luna noiembrie a anului trecut, s-a zvonit că cei doi s-au căsătorit în secret în Africa de Sud, însă atacantul portughez a infirmat la acea vreme.