Kim Kardashian a ajuns cunoscută datorită formelor sale, mai ale a posteriorul proeminent. Succesul de care s-a bucurat Kim Kardashian le-a inspirat pe mai multe tinere tinere care au încercat să aplice rețeta ei pentru a câștiga faimă.

Anastasiya Kvitko, o rusoaică de 22 de ani îi calcă pe urmei celebrei Kim Kardashian. Rusoaica este posesoarea unor sâni imenși, o talie de viespe și fundul extrem de bombat. Mai mult, ea susține că nu a suferit nicio intervenție chirurgicală în zona posteriorului, ci totul se datorează antrenamentelor sale intense. Desigur, mulți oameni se îndoiesc de acest lucru, ceea ce nu e de mirare dacă ne uităm la formele rusoaicei.

Citeste si...  A purtat cel mai mic şi decupat costum de baie!

Rusoaica s-a mutat în Los Angeles și a fost comparată imediat cu Kim Kardashian, însă Anastasiya nu apreciază acest lucru. Tânăra susține că vedeta “este cu mult în urma ei” când vine vorba despre posterioare.
”Îmi place Kim Kardashian, dar nu și să fiu comparată cu ea. Este cu mult în urma mea”, a afirmat tânăra care are patru milioane de fani pe Instagram. “Trupul meu este lucrat, mușchii coapselor sunt și ei antrenați. Fundul meu este cel mai frumos”, susține Anastasyia.