Desi par ireale, fotografiile de mai jos nu sunt trucate in Photoshop. Proiectul “Tara Minunilor” este creatia artistei fotograf Katerina Plotnikova, o tanara originara din Moscova. Imaginile uimitoare deprinse parca din basme infatiseaza mai multe printese in ipostaze uluitoare alaturi de animale salbatice.

Decorul fantastic si scenografia imaginii te duc cu gandul la povestile copilariei si te fac sa te gandesti cum pot fi realizate astfel de lucruri uimitoare fara ajutorul calculatorului. Pentru proiectul sau, Katerina Plotnikova a apelat insa la sprijinul dresorilor de animale, astfel ca fotografiile au iesit exact asa cum si-a dorit. Ursi, cerbi, vulpi, serpi, arici, tigri sunt doar cateva dintre salbaticiunile prinse in cadre fantastice de artista fotograf.

rsul, considerat un simbol al maretiei, contrasteaza perfect cu eleganta printesa careia ii saruta mana. Pentru a demonstra ca pozele sunt reale, Katerina a expus publicului si cateva cadre adorabile, cu dresorii care isi rasfata animalele cu diverse alimente pentru a sta asa cum trebuie in cadru.
Fotografiile Katerinei Plotnikova sunt cu adevarat magice si surprind esenta relatiei om-animal intr-un decor ireal, plin de misticism!

 

Citeste si...
Un nou partid în România? Anunțul ȘOC făcut de Oana Zăvoranu