Miley Cyrus, goală în pat alături de doi bărbaţi!

miley-cyrus2

Miley Cyrus o comite din nou, la jumatate de an de la episodul MTV VMA. Cantareata in varsta de 21 de ani apare goala in pat alaturi de doi barbati, intr-o serie de fotografii ce urmeaza a fi publicate in revista W.

miley2

Miley Cyrus se dezbraca din nou, de aceasta data pentru o fotografie incendiara ce face parte din seria “Bed Time Portraits” din urmatorul numarul W Magazine. In aceasta fotografie, Miley isi dezvaluie un san si pozeaza alaturi de renumitul cuplu de fotografi Mert Alas si Marcus Piggott.

In aceasta luna, Miley apare si pe coperta revistei Vogue Germania, intr-o ipostaza in care seamana izbitor cu Madonna anilor ’90.

“Barbatii se uita la prea multe filme porno. Acele fete nu exista in realitate. Pe de alta parte, noi, femeile, ne uitam la prea multe filme de dragoste. Barbatii acestia nu prea exista”, declara Miley pentru W Magazine.

miley-vogue

“Nu imi plac barbatii care se straduiesc prea mult sa-mi intre in gratii, care se comporta cu mine de parca as fi un bibelou si ma duc in tot felul de locuri dragute. Aceasta este motivul pentru care sunt inca singura. Nu am intalnit pe nimeni potrivit. Nu ma grabesc sa sar intr-o noua relatie. Imi place muzica mea si ea a devenit cealalta jumatate. Pentru moment nu am nevoie de un barbat in viata mea”, continua Miley Cyrus.

Citeste si...  Ştefan Bănică vrea un copil cu Lavinia sau nu vrea?