Acasă International FOTO+18: Xenia Deli, goala in ultimul sau pictorial!

FOTO+18: Xenia Deli, goala in ultimul sau pictorial!

0

Xenia Deli este modelul care s-a evidentiat cu sedintele foto la care participa de fiecare data. Majoritatea sunt incendiare, iar Xenia apare imbracata sumar sau dezbracata total.

img_1586031_thumbs_600x400_1979531

Xenia Deli a participat la numeroase sedinte foto, unde a pozat extrem de sexy, atalandu-si formele si silueta de invidiat. Se pare ca, modelul este foarte mandru de corpul sau, asa ca, de fiecare data, fie la sedinte foto, sau dincolo de bliturile aparatelor foto, moldoveanca isi dezgoleste cat poate de mult corpul, infierbantand imaginatia barbatilor. S-a intamplat si la ultima sedinta foto, la care aceasta a participat. Xenia Deli apare goala, pozand lasciv, provocator si foarte erotic, etalandu-si fundul extrem de apetisant si atingandu-se pe sanii goi. Se pare ca sedinta foto a avut loc in Statele Unite ale Americii, iar prima dovada este o poza, care a aparut pe pagina sa personala de Instagram.

Acum o luna, Xenia Deli a participat la o sedinta foto, care a avut loc pe  insulele Seychelles, destinatie cunoscuta pentru plajele sale virgine cu nisip alb si ape cristaline. Fotograful care a lucrat cu ea spunea ca demult si-a dorit sa o fotografieze: „A lucrat cu multi prieteni fotografi de-ai mei, locuieste in Los Angeles, cei care au lucrat cu ea au spus ca este minunata. Se implica la maximum si nu se teme sa incerce lucruri noi.”

Citeste si...
Angela Merkel a intrat în carantină!