Verity Brown este o doamnă cu greutate, care însă nu reușește să-și găsească un iubit. Motivul, spune ea, ar fi acela că înfățișarea sa atrage bărbați cu fetișuri ciudate.

Această prezentare necesită JavaScript.

În vârstă de 38 de ani, Variety mărturisește că și-ar dori să-și găsească un partener, dar toți pretendenții săi sunt ”niște ciudați”. În demersul său de a cunoaște un bărbat, ea și-a făcut un profil pe un site de întâlniri.

Variety a câștigat anul trecut titlul de Miss Plus Size International și se declară mulțumită de felul în care arată, așa că pe site a fost sinceră când a venit vorba de greutate, chiar dacă, spune ea, femeile mai plinuțe nu sunt pe gustul multor persoane.

Așteptările i-au fost depășite de valul de mesaje primite, însă conținutul lor nu era deloc flatant. Majoritatea celor care s-au arătat interesați de ea, își doreau numai o relație sexuală, mulți dintre ei fiind chiar căsătoriți.

Printre propunerile primite de la bărbații de pe site-urile de socializare se numără sexul în grup, sadomasochismul sau voaiorismul, a povestit ea pentru The Daily Mail.

Întreaga experiență a determinat-o să țină un regim prin care să dea jos câteva kilograme.

Citeste si...  Ce bombă sexy! Câţi ani crezi că are Elizabeth Hurley?