Adrian Mutu, Cristian Chivu şi Ciprian Marica sunt cei mai reprezentativi fotbalişti români ai ultimilor ani. S-au remarcat pe teren, prin performanţe, dar şi în paginile tabloidelor, cu iubitele lor sexy.

Iată un top al celor mai sexy iubite de fotbalişti români:

ILINCA VANDICI are o relaţie tumultoasă cu Ciprian Marica, atacantul lui Konyaspor. Relaţia dintre cei doi a devenit publică în 2009, dar a fost presărată cu mai multe despărţiri şi împăcări.

CONSUELO MUTU este soţia lui Adrian Mutu din 2005. Consuelo Mutu este consilier al Republicii Dominicane la Vatican şi este mama celor două fetiţe ale fotbalistului român, Adriana Lea şi Maya Vega.

ADELINA CHIVU este soţia lui Cristian Chivu.Fosta prezentatoare de ştiri sportive de la Antena 1 l-a cunoscut pe fotbalist la un concert Holograf. S-au căsătorit în august 2008 şi au două fetiţe, Natalia şi Anastasia.

DIANA MUNTEANU este soţia lui Claudiu Niculescu, fostul idol al lui Dinamo. Nunta celor doi, considerată nunta anului, a avut loc în iunie 2008, iar naşi le-a fost cuplul Cristi şi Mihaela Borcea. Diana şi Claudiu au un băiat, David.

OANA NISTOR, fosta solistă a tripei Activ, este soţia lui Ovdiu Petre. Relaţia celor doi a fost una extrem de discretă. Au o fetiţă, Eva Teodora.

SANDRA BACHICI, o fostă Miss România, are o relaţie de câţiva ani cu Laszlo Sepsi, fotbalistul lui ASA Tg. Mureş. Fata a apărut şi în Playboy.

ANTOANETA NĂSTASE-TĂTĂRUŞANU este soţia lui Ciprian Tătăruşanu, portarul celor de la Fiorentina. Cei doi au un băieţel.

ANA GHEORGHE este soţia lui Paul Pîrvulescu, fundaşul celor de la Steaua. Ana este sora cântăreţei Elena Gheorghe. Ea şi Paul un au copil.

ANAMARIA TUDURAN, iubita lui George Ţucudean, este gravidă şi ăi va dărui un băieţel atacantului de la Charlron Athletic.

ANDREEA BODODEL este soţia lui Tibi Bălan, cu care are un băieţel. Luca. Acum ceva timp, cei doi au fost la un pas de divorţ.

Citeste si...
FOTO +18: O splendoare de apus cu....Ştefania Moise