Acum doi ani, Mihaela Noroc a demisionat de la serviciul pe care il avea in Romania pentru a pleca in lume. Fotograf de ocazie, dar cu talentul in sange, Mihaela a calatorit pana acum in 37 de tari, mai putin in Antarctica.
romania-main-image-the-atlas-of-beauty
 
In timpul voiajului, Mihaela a fotografiat sute de femei frumoase in ambientul national ale acestora, pe care intentioneaza sa le puna alaturi intr-un Atlas al Frumusetii. Acesta va reuni figuri fotografiate din jungla amazoniana pana la cele surprinse pe strazile din centrul metropolei americane New York.
 
Mihaela Noroc vorbeste cinci limbi straine, astfel ca nu i-a fost greu sa se inteleaga cu localniciii. Ideea ei a fost sa le faca pe femeile pe care le-a intalnit speciale si unice, oferindu-le frumusetea lor naturala si incredere.
 
„Uneori am la dispozitie mai putin de 30 de secunde pentru a realiza un portret, pentru ca intalnesc intamplator o femeie interesanta pe strada, la un moment dat”, a decrarat Mihaela Noroc pentru portalul de stiri american Business Insider, care a oferit un amplu material despre performanta romancei, direct pe prima pagina, pe parcusul mai multor zile.
 
 
Mihaela Noroc cauta acum fonduri pentru a-si continua calatoria, pentru a fotografia in continuare femei frumoase si pentru a-si completa astfel temerarul priect.
 
Putem sa-i urmarim indeaproape calatoria si activitatea pe pagina ei de Facebook, ca de altfel si pe conturile ei de Instagram si Tumblr.
Citeste si...  Ce legătură există între Antonia şi Maite Perroni, una dintre cele mai frumoase vedete din străinătate?!