Karina Jelinek, fosta logodnică a lui Juan Martin Del Potro, s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu un om de afaceri. Din nefericire, lucrurile nu au mers bine între ei şi a divorţat în finalul anului trecut.

Presa din Argentina scrie că aceasta ar fi avut o aventură cu celebrul fotbalist columbian Radamel Falcao, la începutul verii, când fotbalistul a fost la Buenos Aires alături de naţionala ţării salei.

Ziarele mondene au scris că aceştia au mers într-un club de noapte, unde au consumat 20 de sticle de şampanie, după care au continuat dezmăţul într-o cameră de hotel. Karina a negat faptul că ar fi avut vreo relaţie cu starul columbian, dar a recunoscut că l-a cunoscut personal. Karina Jelinek are 32 de ani şi s-a remarcat în Argentina ca model: „Nu am nicio relaţie cu el. Sunt numai invenţii.. Da, m-am întâlnit cu el, dar nu am voie să salut pe cineva şi să-i zâmbesc?  Se spun astfel de lucruri despre mine pentru că sunt singură, dar nu am o pasiune pentru fotbalişti”, a declarat Karina pentru presa din Argentina.

Falcao este căsătorit cu Lorelei Taron şi au împreună o fetiţă.

Citeste si...
Oraşul în care peste 1.400 de copii au fost abuzaţi sexual timp de 16 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.