24-Demi-Moore_58058a23e8

Actriţele, cântăreţele, modelele celebre, vedetele de televiziune, divele au descoperit un nou mod de a-şi păstra tinereţea: nu apelând la bisturiu, ci luându-şi parteneri de viaţă mai mici ca vârstă, care să le ţină… în priză. Se pare că e o reţetă de succes, de vreme ce divele par să înflorească lângă aceste “prospături”, „copilași”.

Demi Moore (51 de ani) a reuşit, în sfârşit, să iasă din depresia în care s-a afundat de când Ashton Kutcher (36 de ani) i-a dat papucii. Cum a făcut asta: luându-şi un alt iubit, mult mai tânăr decât Ashton: Sean Friday. Acesta are doar 27 de ani, e toboşarul unei formaţii rock din Los Angeles, SUA, şi i-a pus inima pe jar actriţei suficient de mult încât aceasta să se gândească la o nouă căsătorie.

Carmen Electra (42 de ani) a prins şi ea gustul prospăturilor, cuplându-se, în octombrie anul trecut, cu Max George din trupa The Wanted. Acesta are doar 25 de ani, dar se pare că e fascinat de voluptuoasa vedetă şi nu are ochi pentru femeile de vârsta lui.

După manechinul Jesus Luz şi dansatorul Brahim Zaibat, amândoi de 27 de ani, Madonna (55 de ani) a ridicat puţin ştacheta şi şi-a luat un iubit chiar mai tânăr decât aceştia: Timor Steffens, un coregraf de origine olandeză în vârstă de 26 de ani. Cei doi s-au cuplat în ianuarie.

După mai multe relaţii eşuate, fotomodelul german Heidi Klum (41 de ani) şi-a găsit fericirea în braţele unui dealer de artă cu 14 ani mai tânăr decât ea: Vito Schnabel (27 de ani). Vito s-a iubit pentru o scurtă perioadă şi cu devoratoarea de tinerei Demi Moore.

Şi ale noastre s-au dat pe tinerei

Mihaela Rădulescu (44 de ani) şi Dani Oţil (33 de ani) au şocat în 2008, când s-au cuplat, după divorţul divei de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Ei au dat, practic, tonul perechilor în care femeia e mai în vârstă decât partenerul ei. Deşi lumea nu credea că vor face mulţi purici împreună, cei doi sunt în continuare nedespărţiţi.

Andreea Marin (39 de ani) s-a cuplat cu fizioteraputul turc Tuncay Ozturk (28 de ani) după divorţul de Ştefan Bănică jr, iar în ianuarie anul acesta, cei doi au dezvăluit că au devenit soţ şi soţie. Între timp, Tuncay s-a mutat în România, pentru a fi alături de noua lui familie: Andreea şi fiica acesteia, Violeta.

Oana Roman (37 de ani) şi Marius Elisei (27 de ani) s-au cunoscut într-un birou de avocatură, în 2013, iar povestea lor s-a derulat pe repede înainte. În ianuarie anul acesta s-au cununat civil, o lună mai târziu Oana a născut o fetiţă, iar acum două săptămâni, cei doi au făcut nunta.

Creatoarea de modă Romaniţa Iovan (50 de ani), fosta soţie a regretatului pilot Adrian Iovan, s-am căsătorit anul trecut, în secret, cu un avocat mai tânăr cu 12 ani decât ea, Iulian Gogan.

 

Citeste si...
Uau! Madonna şi Katy Perry, sper-sexy!