Tânăra sportivă a pozat cu sânii şi posteriorul la vedere în toată splendoarea.

Fosta gimnastă, Andreea Simion, în vârstă de 22 de ani, a pozat topless pentru o agenție specializată în promovarea fotomodelelor. Mai mult, ea a fost numită ”modelul lunii” de reprezentanții companiei. După această sesiune foto, Andreea a primit numele de scenă ”Ela Savana”.

Andreea nu este însă prima gimastă care îţi etalează formele sexy. Lavinia Miloșovici, Corina Ungureanu sau Claudia Presecan au pozat în reviste pentru adulți, iar despre Floarea Leonida s-a scris că se prostituează în Germania.

În timpul studiilor, fosta gimnastă era foarte conștiincioasă, iar colegii au poreclit-o ”tocilara”. Din acestă cauză, ”Ela” a devenit complexată și chiar a renunțat la a mai evolua la bârnă sau la sol.

În afara gimnasticii, fata a mai practicat baschet și volei la nivelul echipelor de juniori ale școlii. Este îndrăgostită de natură și a practicat scuba diving în Turcia și mountain biking în Germania.

Plecată din România, Andreea a ajuns cunoscută după ședința foto din savană. Ediția electronică a cotidianului sportiv ”AS”, din Spania, i-a dedicat un articol amplu.

Potrivit sursei citate, tânăra ar avea un piercing în zona intimă.

Citeste si...  O fostă gimnastă româncă a devenit actriţă XXX