principala

Înainte să spui că cel mai luxos mod de a călători este cu un avion privat, ar trebui să îţi aminteşti că şi trenurile pot deveni adevărate apartamente de 7 stele, pe şine. Mai ales în Japonia, care va avea parte de o astfel de bijuterie în 2017.

Design-ul trenului va fi semnat de Ken Okuyama, designer Ferrari, aşa că avem toate speranţele că modelul va fi unul incredibil. După cum ne indică primele imagini, nu există prea mari şanse de dezamăgire.

„Cruise Train” va fi gata în primăvara lui 2017 şi va fi o gazdă luxoasă pentru 34 de oameni, care se vor răsfăţa în timpul călătoriilor cu şampanie scumpă. Trenul conţine şi un apartament de lux, cu două camere, dintre care una dispusă pe două nivele. În afară de acest apartament de lux, vor exista camere şi în alte vagoane.

Trenul va fi realizat de către compania JR East şi se presupune că întreaga fabricare costă 50 de milioane de dolari. Nu se ştie încă preţul unui bilet în acest tren, însă ne aşteptăm să fie ceva mai scump decât la CFR-ul nostru.

Citeste si...  Giovanni Becali se vede "naşul" filmelor cu mafioţi