După opt ani petrecuţi la Cluj, portughezul Ricardo Cadu a zis este cazul să facă o schimbare.

Aşa că şi-a reziliat contractul cu CFR şi a ales să joace în Cipru, la AEL Limassol, echipă care a terminat pe locul doi ediţia trecută de campionat.

CFR Cluj a rămas în această vară fără căpitan. Fundaşul Ricardo Cadu a spus adio echipei la care a jucat din 2006, şi cu care a câştigat nu mai puţin de opt trofee: trei titluri de campion, trei Cupe ale României şi două Supercupe.

Lusitanul a plecat în Cipru, la AEL Limassol, şi a semnat un contract valabil doi ani. După primele zile petrecute în ”Insula Afroditei”, Cadu şi-a găsit şi casa potrivită. O superbă vilă, situată aproape de plajă. Casa are cinci camere, o grădină imensă, piscină şi jacuzzi dar şi un spaţiu larg unde portughezul şi-a amenajat un foişor.

”Sunt foarte mulţumit de condiţiile pe care mi le-au pus la dispoziţie cei de aici. Nu am de ce să mă plâng. La echipă băieţii sunt extraordinari, m-au făcut să mă simt ca şi cum aş fi la echipă de ani. Am avut norocul că am semnat înainte de cantonamentul din Marea Britanie şi cele 10 zile petrecute acolo m-au făcut să mă adaptez mai uşor”, a declarat Cadu.

Citeste si...
Mirel Rădoi a anunțat lotul României pentru meciurile cu Austria și Irlanda de Nord