1237171

Nimic nu-i mai iese lui Britney Spears în ultima vreme. După ce a prins un contract de a concerta doi ani în Las Vegas, de la care se aştepta să se umple de glorie şi de bani, lucrurile au luat o întorsătură urâtă pentru ea.

Cântăreaţa, în vârstă de 32 de ani, a început să-şi dezamăgească serios fanii. Se aştepta că Britney va susţine în Las Vegas „concertul secolului”, însă, din decembrie până acum, evoluţiile ei se dovedesc un fiasco. În prezent, vedeta este ţinta unor critici violente din partea fanilor.

img_1305121_thumbs_600x400_1237211

Site-ul Radar Online a pus mâna pe o carte de impresii care se află la ieşirea din Planet Hollywood, în Las Vegas, unde are loc spectacolul lui Britney, Piece of Me. Comentariile pe care aceştia le lasă aici sunt departe de a fi elogioase. ”După ce am asistat la numere de dans letargice şi o mimică insuportabilă, am plecat din sală ”, scrie un spectator care a plătit 525 de dolari pentru a o vedea pe vedetă. ”Spectacolul este extrem de fals. Britney are aerul că se plictiseşte tot timpul”, scrie un altul.

1237201

Nu este prima oară când se află că solista este înţepată pentru concertele din Las Vegas. Recent, Britney a fost aspru criticată pentru că nu cântă live. ”A făcut playback pe parcursul întregului spectacol fără scrupule”, s-a plâns în cartea de impresii un fan.

1237181

Britney Spears a primit 30 de milioane de dolari pentru a susţine concertele care durează 90 de minute la Planet Hollywood, timp de doi ani. În ciuda criticilor, contractual ei s-a prelungit recent până în 2016, urmând să mai încaseze încă 12 milioane.

Citeste si...  6 vedete nonconformiste care şi-au vopsit părul în stilul curcubeu