Când soţia e de plastilină, nu ştii niciodată ce te aşteaptă când ajungi seara acasă! Fericitul este Alec Baldwin care este căsătorit de doi ani cu Hilaria (30 de ani), de profesie instructor de yoga.

Această prezentare necesită JavaScript.

Îşi pune picioarele după cap cu aceeaşi uşurinţă cu care se scarpină după ureche, se plimbă prin apartamentul din New York în poziţia de gimnastică „pod” ca şi cum ar merge în două picioare şi când se plictiseşte face şpagatul pe pereţi.
Cam asta face în fiecare zi soţia de 30 de ani a lui Alec Baldwin. Şi pentru a-şi aţâţa bărbatul plecat în oraş cu treburi, Hilaria se fotografiază în fiecare zi şi postează pe Internet poza cu poziţia zilei. Luni, de exemplu, tânăra instructoare de yoga l-a aşteptat pe Baldwin în patul conjugal, în poziţia şpagat.

Ea a început să publice zilnic fotografiile cu poziţiile de yoga la scurt timp după ce a născut-o pe Carmen, fiica de doi ani a celor doi. Cu o aşa nevastă acasă, cum să nu o uiţi pe Kim Basinger, cu care ai fost căsătorit între anii 1993 şi 2002?

Citeste si...  FOTO +18: Hope Dworaczyk este cel mai mare fan al fotbalului american!