In anul 1992, gimnasta Vanda Hadarean cucerea medalia de argint la Olimpiada de la Barcelona. Opt ani mai tarziu, tanara isi arata medalia, insa intr-un mod aparte, intr-un pictorial nud pentru celebra revista destinata barbatilor.Pe cand era virgina!

61264325

Vanda Hadarean a facut cinste Romaniei in momentul in care a castigat mai multe competitii de gimnastica cu lotul feminin. Dupa ce s-a retras din gimnatica, Vanda insa a ales sa se mute in Canada, unde sa continue ca antrenoare de fitness. Acolo, in Petersborough, au gasit-o cei de la revista Playboy si i-au facut o oferta pentru a a poza goala.

Această prezentare necesită JavaScript.

Aparitia Vandei in celebra revista pentru barbati a fost in anul 2000, la opt ani distanta de la dobadirea medaliei de argint la Olimpiada de la Barcelona. Desi nu a avut nici cea mai mica problema sa se dezbrace complet si sa se aseze in fata camerei in pozitii destul de incomode, Vanda a declarat la momentul respectiv ca niciun barbat nu a apucat sa o vada asa cum aveau sa o vada fotografii. Cu alte cuvinte, gimnasta a sustinut ca, la cei 24 de ani pe care ii avea in momentul in care a acceptat propunerea de a poza nud, nu avut niciun contact sexual cu vreun barbat. Tanara a declarat ca a preferat sa amane momentul si ca asteptat sa apara barbatul potrivit.

Citeste si...  O tânără de 28 de ani, prinsă de radar conducând cu 200 km/h, pe DN 2