Considerat unul dintre jucătorii plini de talent ai generaţiei sale, fotbalistul Patrick Petre a alternat meciurile bune cu cele slabe la Sepsi, Poli Iaşi şi Farul. În 2018, Dinamo a luat decizia să renunţe definitiv la el şi a ajuns la Poli Iaşi.

Fotbalistul Patrick Petre a decis să continue în Liga a 3-a, la Dacia Unirea Brăila, sub comanda tatălui său, şi poate fi sezonul revenirii pentru el.

Patrick Petre continuă la Dacia Unirea Brăila sub comanda lui Florentin Petre
„Continuăm împreună! Patrick Petre, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din România a semnat prelungirea contractului cu Dacia Unirea Brăila! Patrick are 23 de ani, a mai fost legitimat la Dinamo Bucureşti, Farul Constanţa, Sepsi şi Politehnica Iaşi, de asemenea, are 8 prezenţe în echipa naţională U19!

Rămâneţi alături de noi! Ne pregătim de un sezon foarte interesant MULT SUCCES, PATRICK!”, este comunicatul celor de reprezentanții clubului Dacia Unirea Brăila, pe pagina oficială de Facebook.

200 de mii de euro este cota de piață a lui Patrick Petre
400.000 de euro a fost cota maximă atinsă de Patrick Petre
68 de meciuri și 4 goluri are Patrick Petre în Liga 1.
8 jocuri şi niciun gol are Patrick Petre la Dacia Unirea Brăila
Fosta prim divizionară nu o duce deloc bine nici măcar în Liga a 3-a, acolo unde suspendarea campionatului a găsit-o pe locul 13. Dar în acest sezon echipa îşi propune promovarea în liga a 2-a. Tocmai de aceea a insistat să-l convingă pe Petre jr., jucător de Liga 1 până la urmă, să continue la Brăila.


Citeste si...
Când va fi următorul CEx al PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.