Fotbalistul Neymar a fost în centrul atenției în ultimele zile, după ce relația sa cu Natalia Barulich (28 de ani) a devenit oficială și l-a determinat pe Maluma, fostul iubit al americancei, să-și închidă contul de Instagram.

Aflat în vacanță la Ibiza, fotbalistul Neymar lui PSG a fost surprins cu o altă femeie, Anitta (27 de ani), o cântăreață și femeie de televiziune extrem de populară în Brazilia.

Neymar, alături de Anitta, vedeta nonconformistă a Braziliei

Neymar și Anitta au fost surprinși la ieșirea dintr-un restaurant de lux, iar imaginile au circulat pe internet. Lumea se întreabă dacă există o relație romantică între cei doi.

Anitta este văzută drept ”regină pop” în Brazilia. Ea se declară bisexuală și membră a comunității LGBTQ+.

Din 2019, artista a devenit vegană. Este cunoscută pentru acțiunile sale filantropice, precum și pentru numeroasele operații de chirurgie plastică. Și-a mărit sânii de două ori și a făcut două rinoplastii, printre altele.

Natalia Barulich, oficial cu Neymar, după o ”relație toxică”
Neymar este acum foarte apropiat de Natalia Barulich, modelul care a ieșit dintr-o ”relație toxică”, de doi ani, cu Maluma.

“Eu dădeam 1000% și primeam 20%. În anumite zile se întâmpla să primesc mai mult și cred că așa m-am convins să rămân în relație. Era când cald, când rece, simțeam că trăiesc doar pentru el”, a povestit Natalia recent, într-un podcast.

Ca să risipească zvonurile apărute la Ibiza, Anitta a postat un clip pe rețelele de socializare, în care ea și Neymar cântă.

Oficial, Anitta are o relație amoroasă cu un alt fotbalist din țara ei. Este vorba despre puștiul Rodrigo Guth, în vârstă de 19 ani, un fundaș central care evoluează la echipa Primavera a celor de la Atalanta.


Citeste si...
Program prelungit, astăzi, la RATB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.