Dosarul Black Cube este un etalon  statului paralel, dezvăluie fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, care ar conţine înţelegeri cu evrei, acoperiţii lui Florian Coldea şi trădarea României. Dragomir lansează şi un mesaj al cărui înţeles doar destinatarul îl poate descifra complet

„Horo-gladiatorul e ok? Nu întreb pentru mine. Întreb pentru copiii mei,”  a scris pe Facebook, Daniel Dragomir. Se fac doi ani de când le-a luat, la ordinul stăpânei sale Kovesi, telefoanele, tabletele, laptop-urile, jocurile de PlayStation, CD-urile cu muzică şi desene animate, cărţile şi caietele de şcoală. Caută mesaje secrete? A găsit, după doi ani, în limbaj juridic…ciuciu. Mai mult, a inventat o nouă specie în dosarul BlackCube: denunţătorii-şobolani-secreţi-acoperiţi. Denunţători care spun ei că “au auzit în oraş”, dar “nu pot spune de la cine, pentru că sunt surse jurnalistice pe care nu le pot devoala”. Aşa m-a arestat pe poveşti şobolăneşti, de frica lui Coldea şi a lui Kovesi. A mai inventat şi “înregistrarea care nu există”, “înregistrarea pe care nu se aude nimic” şi “pixul care a dispărut”. Ca să scape de răspunderea penală şi de puşcărie, vine vremea, când va spune tot viteazul Gladiator! Dosarul BlackCube este UN ETALON AL STATULUI PARALEL, acolo să vedeţi “înţelegeri cu evrei”, cozile de topor din interior, acoperiţii lui Coldea şi trădarea României pentru numirea lui Kovesi!”

Citeste si...
Grupare de traficanți de etnobotanice, anihilată de polițiști din județele Buzău, Galați și Prahova

Fostul ofiţer SRI este cercetat de DIICOT în dosarul  “Black Cube”, dosar în care este suspectat că ar fi intermediat legătura între cei care voiau să afle informaţii despre Laura Codruţa Kovesi.