Uite cât de bine arată soţia şi cât de buhăit este Flavio Briatore!

Flavio Briatore and wife Elisabetta Gregoraci, Port Beach of Marinella, Sardinia, Italy  - 28 Jul 2008

Fost manager al echipelor de Formula 1 Benetton Formula şi Renault F1, Flavio Briatore rămâne un personaj interesant pentru presa din Occident, iar Daily Mail publică astăzi imagini surprinse în timpul vacanţei pe care omul de afaceri a petrecut-o alături de familia sa, în Kenya.

d2

Cum era de aşteptat, toate privirile au fost atrase de Elisabetta Gregoraci (33 de ani), cea care în 2008 devenea soţia afaceristului de 63 de ani.

elisabetta-gregoraci-2

Prilej pentru jurnaliştii britanici să remarce formele celei care se făcea remarcată în urmă cu mai bine de 10 ani ca fotomodel pentru costume de baie.

d3

„În timp ce el (Flavio Briatore) a lăsat-o mai moale de Crăciun, se pare că superba lui soţie s-a comportat ireproşabil de sărbători. Fotomodelul Elisabeta a arătat pur şi simplu strălucitor în bikini”, au scris cei de la Daily Mail.

briatore-a-gregoraci

Nici cititorii nu s-au lăsat mai prejos, mulţi dintre aceştia reacţionând dur la vederea imaginilor: „Ce văd femeile la el?”, „Ea nu are pic de ruşine”, „M-ar deranja să fiu în locul lui? Scuze… chiar deloc”, „El e noul meu erou” sau „Ce nu fac oamenii pentru bani…”, au fost doar câteva dintre reacţiile acide postate în zona comentariilor.

elisabetta-gregoraci-3

Cei doi au aniversat cinci ani de la căsătorie în 2013 şi au împreună un băieţel, Nathan Falco.

elisabetta-gregoraci-5

La începutul anilor 2000, Briatore a avut o relaţie şi cu superba Heidi Klum, alături de care are o fiică.

 

Citeste si...
Uite ce a răsărit pe un lac din Amsterdam!