Scandal monstru la Casa Albă! Joi, fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, a pledat vinovat în faţa unui tribunal din Manhattan. El a recunoscut că a încălcat legile în interesul clientului său şi că a „oferit bani pentru a bloca ameninţările din campania electorală”.

O zi neagră pentru preşedintele republican al SUA! Michael Cohen (51 de ani) a pledat vinovat pentru opt dintre acuzaţii: cinci fapte de evaziune fiscală, declaraţii false către o instituţie financiară şi contribuţii financiare excesive la cererea unui candidat în cursa pentru Casa Albă.

Avocatul preşedintelui american, Michael Cohen, şi-a recunoscut implicarea în scandalul sexual

Cohen a recunoscut inclusiv că „le-a cumpărat tăcerea celor două bombe sexy care au făcut sex cu Donald Trump”. Iepuraşul Playboy Karen McDougal (47 de ani) a primit 150.000 de dolari după ce a semnat un contract de „confidenţialitate” la scurt timp după alegerile prezidenţiale din noiembrie 2016. Ea a recunoscut că a făcut sex cu Trump de „zeci de ori, inclusiv în Turnul Trump aflat în Manhattan”. Cel care s-a ocupat de „tăcerea” bombei sexy a fost Cohen.

Karen McDougal, 47 de ani, fost iepuraş Playboy, susţine că a făcut sex cu preşedintele, inclusiv în Turnul Trump

Citeste si...  Promisiunea lui Mark Zuckerberg, audiat ore în şir în Camera Reprezentanţilor din SUA. Aproape 90 de milioane de conturi Facebook, afectate

Tot el a negociat şi cu starleta porno Stormy Daniels (39 de ani), pe care a „cumpărat-o” cu 130.000 de dolari, pentru partidele de sex pe care le-ar fi avut cu Trump în 2006, când Melania Trump era gravidă cu Barron.

Stormy Daniels, 39 de ani, a avut parte de mai multe partide incendiare cu Trump în 2006

În afară de cele două, Summer Zervos, o participantă la emisiunea „Apprentice” a anunţat că intenţionează să îl dea în judecată pe actualul preşedinte al SUA pentru „hărţuire sexuală”.

Şi cum o nenorocire nu vine niciodată singură, presa americană readuce pe tapet implicarea Rusiei în influenţarea alegerilor prezidenţiale americane. Paul Manafort, fostul şef de campanie al lui Trump, a fost găsit vinovat în opt fapte de evaziune fiscală, fraudă şi ascunderea unor conturi bancare. Procurorii au arătat că Manafort a strâns 65 de milione $ în conturi din străinătate, între 2010 şi 2014 şi a făcut împrumuturi suspecte de 20 de milioane de dolari în timpul activităţii sale politice din 2015, din Ucraina. Casa Albă nu a comentat evenimentele de joi.