Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, consideră că în momentul de față în tenisul masculin un singur jucător este capabil să se bată de la egal la egal cu cei trei „titani” care au dominat tenisul în ultimii 15 ani, Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic, potrivit Digi24.

Fostul antrenor al lui Halep îşi dă cu părerea. Cine ar crede el că i-ar putea detrona pe Federer, Djokovic şi pe Nadal

„Un singur jucător e capabil să-i detroneze pe cei trei: Alex Zverev! Are probleme la turneele de Grand Slam, dar la nivel de Masters 1000 a fost incredibil. E singurul care-i poate depăşi”, a spus Darren Cahill, citat de digisport.ro.

Până la cei 21 de ani ai săi, Alexander Zverev, în prezent locul 3 ATP a câştigat 10 turnee, printre care turneul Campionilor din 2018 şi trei titluri de Masters (Madrid 2018, Montreal şi Roma 2017).

Fostul antrenor al lui Halep îşi dă cu părerea. Cine ar crede el că i-ar putea detrona pe Federer, Djokovic şi pe Nadal

Citeste si...  Cine este bărbatul care i-a furat, pentru prima dată, inima Simonei Halep

Pe Novak Djokovic și Roger Federer i-a bătut la Turneul Campionilor 2018.

Cu origini ruse, Alexander Zverev jr. este în prezent al doilea cel mai tânăr jucător din top 10 ATP (grecul Stefanos Tsitsipas, aflat pe locul 8 ATP are 20 de ani).

A intrat prima oară în top 10 în mai 2017, după ce l-a învins pe Novak Djokovic în finala de la Italian Open, atunci câștigând și primul său titlu de Masters 1000. Până atunci, numai Nadal, Andy Murray și Roger Federer reușiseră să-l bată pe Djokovic într-o finală de Masters 1000.

Apoi, a dovedit că n-a fost o întâmplare. A câștigat al doilea titlu consecutiv de Masters 1000 după ce l-a învins pe marele Roger Federer în Canada Masters 2017, ceea ce l-a propulsat pe locul 3 în clasamentul ATP.

Și-a mai adăugat un titlu de Masters, în 2018, la Madrid, pentru ca în 2018 să câștige Turneul Campionilor, cel mai important trofeu al carierei de până acum.