Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic, din judeţul Gorj, acuzat că îi trimitea unei foste angajate mesaje cu conotaţii sexuală şi care este cercetat penal pentru hărţuire şi abuz în serviciu, şi-a angajat un nou consilier, o fostă vânzătoare.

Dumitru Vulpe este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu pentru hărţuire sexuală şi abuz în serviciu după ce i-ar fi trimis mesaje cu conotaţii sexuale unei angajate şi emoticoane cu pupici.

De curând însă, primarul comunei Câlnic şi-a angajat un nou consilier, după ce liberalul Daniel Felix Nimară, candidat al PNL la Consiliul Judeţean în 2016, a intrat în concediu de paternitate.
Din informaţiile aflate până acum, femeia nu ar avea calificarea necesară pentru a fi consilier, însă primarul i-a oferit un birou chiar în centrul turistic al comunei, potrivit gorjeanul.ro.

Vlădoiu Roberta Georgiana a fost numită consilier pe perioada octombrie 2019 – iunie 2020, până la următoarele alegerile locale. Numirea acesteia a fost confirmată de mai mulţi angajaţi din cadrul instituţiei.

Citeste si...
Dragnea isi face calcule, temandu-se sa nu dea gres cu lovitura decisiva: Excluderea din PSD a lui Firea si a apropiatilor ei

Se pare că tânăra a fost angajată drept vânzătoare într-un magazin din Târgu-Jiu şi ulterior a fost patroana unui magazin în Corneşti, potrivit localnicilor. Deşi munca înnobilează omul, totuşi, parcursul profesional (din informaţiile descoperite până acum), nu o califică pentru postul de consilier în cadrul Primăriei.

De asemenea, actuala consielieră a primarului Dumitru Vulpe a fost şi locţiitor la una dintre secţiile de votare din comună, însă pe numele ei a fost depusă o plângere la Autoritatea Electorală permanentă.
Aceasta a fpst acuzată că a prezentat în secţia de votare între 10 şi 13 cereri de urnă mobilă, despre care a zis că le-a luat de la Primăria Câlnic, însă, conform legii, acest tip de cerere trebuie adus la secţia de votare de către semnatar sau o rudă a persoanei imobilizate la pat.

Publicaţia gorjeanul.ro nu a reuşit să obţină un punct de vedere din partea lui Dumitru Vulpe referitor la angajarea tinerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.