Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) din perioada Guvernului Ponta, Gelu Diaconu, afirmă că reorganizarea ANAF, pusă la cale în această perioadă, reprezintă bomboana de colivă în această perioadă plină de „prostii” din partea guvernării.

„Nu cred ca s-au inregistrat vreodata mai multe prostii pe unitate de timp in actul de guvernare asa cum se intampla de cateva luni, de cand puterea politica din tara noastra a fost preluata de o mana de oameni fideli Farului din Alexandria. Pur si simplu au atins limita penibilului!

Un guvern “a l’africaine” cu portofolii multiple, o armata de demnitari bugetofagi cu salarii marite, un buget cu venituri fanteziste, o crestere a cheltuielilor publice in detrimentul investitiilor fara precedent in istoria recenta, un deficit bugetar excesiv, o procedura-premiera mondiala in demiterea propriului premier/guvern, un dorit impozit pe gospodarie cu 35000 de “specialisti” de care au ras si curcile, un nou guvern si mai labartat, un nou program de guvernare cu masuri fiscale care au cutremurat mediul economic si au produs stupefactie la Bruxelles”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Citeste si...  CSM a respins cerea șefei DNA cu privire la modul în care a prezentat presa dosarul "Tel Drum"

La fel de penibil, mai scrie Diaconu, au „analizat” ei azi in coalitia de guvernare eventuala introducere a impozitului pe cifra de afaceri. „Am declarat public, in mod repetat, ca vor sfarsi in ridicol si ca nu vor putea introduce acest impozit ramas aplicabil in cateva tari africane. Azi au luat binecuvantare de la Liderul Maxim sa nu-l aplice. Bomboana pe coliva o reprezinta reorganizareae ANAF, pusa la cale in aceste zile…nici nu mai merita sa comentam acest subiect… chiar daca sunt asaltat cu informatii din interior… dezastrul va fi desavarsit!”, concluzionează fostul preşedinte ANAF.