Sebastian Bodu, fost sef al ANAF, e reusit performanta sa inventeze culmea reclamatiilor la fisc: el a dat in judecata ANAF, iar motivul este incredibil si uluitor ! Fostul şef al ANAF, Sebastian Bodu, suparat dupa ce a surprins o coloana de autoturisme ale DGAF pe A3, a făcut o plangere la poliţie in care si-a exprimat revolta fata de situatia creata recent chiar de cei carora, in urma cu ceva vreme, le tinea sedinte de lucru! 
 
Sebastian Bodu
 
„Am sesizat Poliţia Română pentru batjocura ANAF – DGAF de a ocupa banda de urgenţă a unei autostrăzi. Situaţia imortalizată în poza care a făcut ocolul presei, arătând un şir nesfârşit de autovehicule mergând sau staţionând demonstrează dispreţul pentru legislatia rutieră şi pentru situaţiile de reală urgenţă, precum cele la care participă autovehicule ale Salvării, Pompierilor sau Poliţiei. În aceste condiţii am solicitat Poliţiei Rutiere o verificare a acestei situaţii şi, dacă urgenţa misiunii ANAF-DGAF nu se justifică, în conformitate cu ordinul de serviciu şi circumstanţele faptei, pentru ca autovehiculele respective să se fi deplasat pe banda de urgenţă, să dispună aplicarea sancţiunilor contravenţionale corespunzătoare gravitaţii acestor fapte. Simpla logică spune că urgenţa este exclusă atunci când o coloană întreagă de autovehicule ale ANAF – DGAF se deplasează din capitală intr-un alt judeţ, situaţiile real urgente fiind punctuale, implicând unul sau câteva autovehicule (o verificare a unui TIR în mişcare, o acţiune împotriva unei fapte de contrabandă în derulare etc.). Cum poliţia rutieră a dat întotdeauna dovadă că aplică legea faţă de oricine, indiferent de funcţie, normal ar fi ca şi de această dată să demonstreze că nimeni nu este mai presus de lege, cu atât mai puţin cei care, la rândul lor, cer altora să respecte legea, chiar şi atunci când este abuzivă. Astept aşadar raspuns sesizării mele”, a spus Bodu, care îi ironizează pe inspectorii DGAF.
 
„Nu am fost şeful ăstora, cu girofarul. DGAF a fost înfiinţată în 2012. Cum spuneam, sunt nişte miliţieni, o ruşine pentru fiscalişti din ANAF. Să închizi o firmă pentru diferenţe în gestiune este un abuz”, a adăugat Bodu.
 
Citeste si...
Sebastian Bodu i-a pus gând rău Prinţului Paul