Florin Zamfirescu se confruntă cu probleme grave de sănătate, însă reuşeşte să le ţină sub control, cu ajutorul soţiei sale, Daciana, care este medic de familie. Actorul urmează să împlinească 72 de ani în luna aprilie şi spune că vrea să ajungă până la 100 de ani.

Florin Zamfirescu, probleme grave de sănătate. Cea care îi este alături şi îl ajută este Daciana Toma, soţia lui, care este medic de profesie.

„Tatiana este medic de familie. Ea are grijă de mine. Am de toate, diabet de tip 2, tensiune oscilantă, atac de panică am făcut. Iau vreo 18 pastile pe zi, sunt cam multe, dar dacă nu le iau o săptămână, mor! Aşa mi-a spus doctorul. Le iau, sunt bine acum, verde. Să trăiesc 100 de ani!‘, a declarat marele actor, într-un interviu la Antena Stars.

Florin Zamfirescu, probleme grave de sănătate

„Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii’

Eu nu mergeam la medic, nu aveam grijă de sănătatea mea. Acum se ocupă Daciana de tot. Ea are grijă să iau pastilele, pentru că depind de ele. Eu sunt mai uituc și chiar am întrebat-o pe Daciana ce se poate întâmpla dacă uit să le iau. Și mi-a spus pe șleau: „Poți să mori!”. Eu o prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea‘, spunea actorul în urmă cu ceva timp.

Florin Zamfirescu şi George Burcea, scandal pe Facebook
Florin Zamfirescu şi George Burcea sunt în plin scandal, după ce s-au atacat prin postări pe Facebook. Totul a început de la un mesaj postat de actorul în vârstă de 71 de ani, care s-a întrebat cine e George Burcea dacă „joacă prin paturi rol de Casanova”.

„Dragilor, cine este actorul’ George Burcea? Ce roluri a jucat in scurta-i carieră? Joaca prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet şi nu am găsit niciun actor cu numele asta. De ce jigniţi aceasta breasla? Nu mai aveţi nevoie de ea?”, a notat Florin Zamfirescu.

Citeste si...
Tarom achiziționează nouă aeronave noi. Iată despre ce model este vorba