Fostul component al „Generaţiei de Aur”, Florin Prunea, este de părere că proiectul demarat de Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, este menit să limiteze puterea LPF.

Răzvan Burleanu a creat o nouă Comisie a Federaţiei Române de Fotbal, iar Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, a refuzat să participe. Florin Prunea consideră că atitudinea şefului de la Ligă este una normală, pentru că se doreşte defiinţarea LPF.

„Văd că acum încearcă, uşor-uşor, să ia din atribuţiile LPF şi îl felicit pe preşedintele Gino Iorgulescu că nu acceptă să facă parte din acea celebră comisie de fotbal profesionist. Păi, LPF pentru ce mai este? Se încearcă desfiinţarea LPF şi punerea LPF la colţ! Eu îl felicit pe Gino că nu acceptă să facă parte dintr-o comisie care nu-şi are rostul. LPF este organizată, cluburile discută în cadrul LPF problemele legate de Liga 1. E bine că preşedintele Ligii nu permite amestecul Federaţiei în cadrul Ligii, pentru că aia ar mai lipsi, să-i lase să se întindă şi acolo…”, a spus Prunea, la Digi Sport.

Citeste si...
Avertisment. Animalele de companie care îți pot aduce un dosar penal