Florin Chilian a trecut prin momente grele, din cauza unor probleme de sanatate foarte serioase. Artistul a fost suspect de cancer si a suferit mai multe interventii chirurgicale.

chilian

Artistul s-a ales cu o rană extrem de serioasă la degete, din cauza concertelor lui dese, motiv pentru care a avut nevoie de interventia medicilor.

„Uneori, muzica poate însemna și asta. Sunt imagini dure, știu, dar întotdeauna merită, vă asigur. Organizatorii au reusit să strângă 10.000 euro pentru ajutorul micuțului și este un bun început Alaturi de Efrem”, a scris Chilian pe o rețea de socializare, unde a postat și fotografiile de mai jos.

Florin Chilian a mărturisit că a fost suspect de cancer. „Între timp, rana a început să se vindece, coaja s-a refăcut și voi putea cânta la chitară în continuare. Este o verucă, pe care am căpătat-o de la un cunoscut. Am avut în jur de 18, 19 intervenții chirurgicale pentru că am fost << băiat bun >> și am împrumutat chitara unui << coleg >> care, probabil, avea probleme cu igiena. Nu mai vorbesc despre faptul că am cunoscut cam toți dermatologii Romaniei în imensa lor majoritate niște nepricepuți. Mai mult, unul dintre doctorii din București mi-a spus senin că am cancer. S-a uitat la deget, m-a întrebat dacă fumez și a decretat: << Aveți cancer domnule Chilian!>>. Deșteptul! Poate altul, în locul meu, dacă era mai slab de înger, s-ar fi aruncat de la geam! Și atunci avea și viața unui om pe conștiință! Noroc cu manichiurista mea, care mi-a pus diagnosticul corect după 8 ani de mers la toate somitățile României în materie de dermatologie”, a declarat solistul

Citeste si...  Sex. 6 jocuri erotice care îţi vor condimenta viaţa sexuală