Actorul Florin Călinescu spune că președintele PSD, Viorica Dăncilă, a promis că va demisiona de la conducerea partidului în cazul în care nu câștige alegerile prezidențiale din noiembrie pentru a evita să fie „halită” de social-democrați. El explică și demisiile și demiterile din Guvern din ultima vreme.

Florin Călinescu, devenit recent președintele Partidului Verde, spune că Ecaterina Andronescu, pe care Dăncilă a anunțat azi că o demite din cauza unei declarații controversate legate de cazul de la Caracal, este responsabilă pentru dezastrul din educație.

Pe de altă parte, spune el, „Dăncilă va demite pe oricine și dacă nu îi place cum respiră lângă ea în lift. Ea crede că trebuie să aibă disciplină în partid. Ea nu poate sa îi domine prin inteligență”.

„Moga (Nicolae Moga, care a fost ministru de Interne doar șase zile, n.r.) a fost șmecher și a plecat înainte. Dăncilă va demite pe oricine poate, sperând că populația României se va întoarce la ea cu dragoste”, a continuat Florin Călinescu.

El a vorbit și despre candidatura anunțată a Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale.

„D-na premier și-a servit singură la plasă o profeție. A spus: intru în cursa prezidențială și, dacă pierd, îmi dau demisia. Eu cred că ea mai așteaptă 2-3 luni să își mai ia niste broșe, niște rochițe, să mai vadă niște locuri. Și nu va câștiga. Și atunci își dă demisia: hai, bărbate, mergem la film. Pentru ea, prim-ministrăreala unei țări e ca la coafeză, îi zice: mai un pic de aici, mai ia-mă pe la spate”, a spus Florin Călinescu.

Citeste si...  Cătălin Cherecheş ar vrea ca PRO România şi UNPR să revină la...vatră

„D-na premier este ca la șah, a halit partidul lui Dragnea într-o secundă, dar aligatorii stau în întuneric și pândesc glezna actualului președinte. A pus căpăstru pe ei, a obținut președinția partidului, candidează la președinția României stârnind niște vâltori mici la început, și l-a urcat pe Tăriceanu în cap și a zis: nu, tată, eu candidez”, a continuat actorul.

Este posibil ca Dăncilă să nu câștige alegerile „și atunci partidul o halește”. „Toți cei care au candidat și nu au câștigat au fost haliți. Mormolocii devin crocodili. Și ea zice: nu stau să mă mâncați voi, puilor, îmi dau demisia și plec la Govora. Ea mai are patru luni de zile cu mașină cu șofer, avea ea în Videle?”, a mai spus Florin Călinescu.

ecaterina andronescu, florin calinescu, alegeri prezidentiale 2019, crime caracal viorica dancial