Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, răspunde într-un interviu pentru România TV bârfelor legate de căsnicia sa cu Gabriela Firea, primarul Capitalei.

„Am auzit pe la colțuri tot felul de povești despre statornicia relației noastre de căsnicie. Vreau să le spun că nu este nimic adevărat. Funcțiile sunt o povară. Presiunea este maximă în familia noastră. Probleme mele de la primărie se resfrâng și asupra albinutei (nume de alint folosit de Pandele la adresa Gabrielei Firea, n.r.), iar multitudinea de probleme pe care ea le are vin fără ca ea să vrea. Celor care nu o cunosc pe Gabi vreau să le spun că ea știe foarte bine să separe lucrurile. Eu nici măcar 10% nu mă pot ridica la capacitatea ei de a selecta lucrurile și de a lăsa din ele la poartă. Eu sunt o fire mai vulcanică”, a declarat Pandele.

Citeste si...
Gabriela Firea, sa hotărât. Intră în competiția din partid la alegerile prezidențiale

La rândul ei, Gabriela Firea a ţinut să contrazică zvonurile lansate în ultimele luni de diverşi „binevoitori” cu privire la relaţia sa cu Florentin Pandele. Aceasta a afirmat că între ea şi soţul ei nu există şi nu au existat tensiuni, iar cei care au lansat zvonurile că ar fi plecat de acasă sau că Pandele ar fi violent sunt mincinoşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.