Fiul lui Dragnea Valentin Ștefan, huiduit pe stadion la Severin,a fost scandal monstru la finele partidei dintre U Craiova 1948 – Turris-Oltul Turnu Magurele, scor 0-1, rezultat în urma căruia echipa lui Adrian Mititelu aproape că a pierdut definitiv lupta la promovare în Liga 2. După fluierul final, antrenorul echipei teleormănene, Erik Lincar, a fost prins de antrenorii Adrian Filip, principal, și Vlad David, secund, și luat la bătaie în fața propriului vestiar, scrie digisport.ro.

Fiul lui Dragnea Valentin Ștefan, huiduit pe stadion la Severin

Tehnicianul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, Erik Lincar, a declarat, pentru Digi Sport, că a fost bătut de antrenorii formaţiei U Craiova 1948 după meciul de sâmbătă, câştigat în deplasare, cu scorul de 1-0, în Liga a III-a.

Lincar spune că a fost agresat de antrenorul principal al gazdelor, Adrian Filip, şi de secundul Vali David.

„Aveam un pariu cu preşedintele meu, că o să câştigăm. M-am bucurat, normal, dar lumea nu ştiu cum a interpretat. Domnul Ciucă (n.r – Mădălin Ciucă) a venit şi m-a luat de gât la final. Poate la nervi, era supărat… Dar ce m-a deranjat este că, după ce am fugit de frică, antrenorii de la Craiova m-au urmărit şi neavând cheia de vestiar m-au prins şi m-au luat la pumni. Nu cred că asta este imaginea echipei domnului Mititelu. Este vorba despre domnii antrenori David şi Filip, principalul şi secundul. Noroc că m-am eschivat şi am reuşit să evit nişte pumni şi picioare, dar voi merge maine la doctor, am dureri groaznice în zona spatelui. Le-am zis domnilor arbitri despre ceea ce am păţit, dar ei au spus că nu au văzut. Pe Ciucă l-au văzut şi i-au oprit carnetul de joc”, a declarat Erik Lincar.

Citeste si...  FOTBAL - TURCII SI BOSNIACII AU HUIDUIT MOMENTELE DE RECULEGERE!

Fiul lui Dragnea Valentin Ștefan, huiduit pe stadion la Severin

Potrivit digisport.ro, imediat după fluierul final, după ce oaspeţii s-au bucurat ostentativ de victorie, mai multe scaune de pe stadionul din Severin au fost aruncate de la tribuna I, iar între anumiţi jucătorii a avut loc o încăierare informează news.ro.

Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea, a fost la meciul echipei pe care o finanțează, Turris-Oltul Turnu Măgurele, cu FC U Craiova 1948, din Liga a 3-a. La plecarea de pe stadion, până să ajungă la mașină, Valentin Dragnea a fost huiduit de mulțime. Ceea ce surprinde, însă, este că are o escortă considerabilă. Tot timpul a fost însoțit de niște tineri bine făcuți, până când a urcat în mașină, un Volkswagen de culoare neagră care îl aștepta în dreptul unui loc de parcare pentru persoane cu dizabilități. După ce SUV-ul demarează, este urmat de încă două Dacii Duster de culoare neagră, dar și de o dubă a poliției