Fiul unuia dintre liderii clanului Corduneanu a fost prins în judeţul Vaslui cu aproximativ 30 de grame de heroină. Alex Corduneanu a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fiul lui Costel Corduneau, unul dintre liderii clanulul din Iaşi, a fost prins de poliţisti cu aproximativ 30 de grame de heroină asupra sa.

Acesta ar fi fost descoperit în timpul unei acţiuni a poliţiştilor din Vaslui, care au instituit filtre pentru a prinde autorii unui jaf. Potrivit unor surse locale, maşina în care se afla Alex Corduneanu a fost trasă pe dreapta la control pentru că ar fi semănat cu autoturismul folosit în timpul jafului.

Citeste si...
Vezi ce decizie a luat un tribunal din Costa Rica pentru Bica si Udrea

Când poliţiştii au verificat maşina, au descoperit mai multe substanţe suspecte, printre care şi aproximativ 30 de grame de heroină. Sursele citate susţin că Alex ascunsese drogurile în chiloţi.

Acesta a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola, iar procurorii DIICOT Iaşi au cerut instanţei arestarea sa preventivă.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului Corduneanu Alex, în prezent internat în Spitalul de Psihiatrie Iaşi, cercetat pentru săvârâşirea infracţiunilor de , (…) (…) pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în încheierea de şedinţă a magistraţilor Tribunalui Iaşi.